Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НАСТОЯЩИЯТ ИНТЕРНЕТ САЙТ ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА UKRASI-BALONI.COM, ОПИСАНИ ПОДРОБНО ПО-ДОЛУ. КЛИКАЙКИ (НАТИСКАЙКИ), КОЙТО И ДА Е БУТОН, ЛИНК, СНИМКА ИЛИ ОБЕКТ НА САЙТА UKRASI-BALONI.COM, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИНКА ЗА ПОСОЧЕНИТЕ ТУК "ОБЩИ УСЛОВИЯ", СЕ СЧИТА ЗА ДЕЙСТВИЕ ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ САЙТА, И ЧЕ ПОТРЕБИТЕЛЯТ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.
 
Сайтът ukrasi-baloni.com e собственост на Никинженеринг Фойерверк ООД
БЪЛГАРИЯ
гр. София
жк. Люлин 6 бл. 650
0887 25 39 85
ilia.stoyanov@yahoo.com
ЕИК 202592054
 
Декорация и украса с балони UKRASI-BALONI.COM. Парти магазин с голямо разнообразие и атрактивни цени - балони за сватбени тържества, рожденни дни, фирмени партита , абитуриентски бал, кръщенета и други, парти артикули - салфетки, чаши , чиний, надписи, флагчета и банери, свещи - цифри  за торта,свирки, пластмасови вилици , ножчета и лъжици, домина , маски , конфети, помпи,компресори,  сламки за балони, картонени кутий за торта, покани за рожден ден, сламки и други            
 
1. ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН ПАРТИ МАГАЗИН UKRASI-BALONI.COM ЗА ДОСТАВКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Общите условия са съобразени със Закона за защита на потребителите (ЗЗП) и сайта https://kzp.bg/ на Комисия за защите на потребителите, както и с другите нормативни актове, действащи в Република България.
Ако сте под 18 години, можете да използвате Ukrasi-baloni.com само с подходящо участие на родител или на стойник.
ПРИ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ, НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ АДРЕС НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
При направена поръчка над 50лв. Вие заплащате единствено стойността на артикулите, които сте
си избрали от онлайн магазин Ukrasi-baloni.com.
Поръчки в онлайн магазин UKRASI-BALONI.COM се приемат ДЕНОНОЩНО ЦЕЛОГОДИШНО.
Всички посочени в интернет сайт Ukrasi-baloni.com цени са в български лева с включен ДДС.
Доставките на балони и парти артикули по тази точка 1 се извършват само на територията на Република България.
 
Поръчки в онлайн магазин Ukrasi-baloni.com се приемат:
 • Онлайн през сайта
 • На тел. 0888541756, 0887253985 A1 - от 8.00 до 16.00 часа.
 • През формата ни за контакти
Плащане на поръчките:
С наложен платеж (поръчката се заплаща на куриера при получаване) 
 
Към момента Ukrasi-baloni.com има сключени договори с куриерска фирма и ЕКОНТ.
Стоките могат да бъдат доставени:
„ДО АДРЕС” или „ДО ПОИСКВАНЕ”, в зависимост от Вашия избор.  
 
Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изричното писмено разрешение на Ukrasi-baloni.com. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали на други интернет сайтове или брошури е забранена, без изричното съгласие на автора.
За да направите поръчка в Ukrasi-baloni.com не е необходима регистрация.
Срокът на доставка е 3 работни дни, считано от следващият ден на този, в който сте направили поръчката. 
Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни, освен в случаите, когато някои от посочените куриерски фирми не са обявили, че могат да обслужват клиенти и поръчки в тези дни. 
 
ЗА ТАРИФАТА И СРОКОВЕТЕ НА ДОСТАВКА НА КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ моля, натиснете ТУК.
 
В страницата на всяка стока представена в ukrasi-baloni.com са посочени:
 • Цена
 • Основни характеристики на стоката (Спецификации)
 • Допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта (Описание)
 • Снимкa на продукта.
Ukrasi-baloni.com не носи отговорност:
 • за неточности в описанието на стоката не касаещи основните й характеристики
 • за неточна информация от производителя и не претендира за изчерпателност на предоставената информация
 • За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Контакти” форма или имейл адрес на компанията.
Ukrasi-baloni.com си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени:
 • В дизайна на сайта и в неговата функционалност
 • Свързани с публикуване на нови артикули
 • В описанията на самите артикули
 • Премахване на изчерпали се артикули
 • Промени в куриерските фирми за доставка
 • Промени в цените
Когато посетите Ukrasi-baloni.com или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да комуникираме с Вас по електронен път. Ние ще общуваме с Вас чрез електронна поща или изпращане на събщения на страниците на Ukrasi-baloni.com. Вие се съгласявате, че всички договори, писма, известия и други съобщения, които ние Ви предоставяме по електронен път, съответстват на всички легални изисквания в Европейския съюз.
 
При допуснати технически грешки в сайта Ukrasi-baloni.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи никакво обезщетение на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.
За потвърждаване на поръчката Ви, наш служител ще се свърже с Вас на телефона, който сте посочили. Вие трябва да потвърдите:
 • вашите данни (име, фамилия, телефон, град, адрес)
 • вида на доставката "до адрес" или "до поискване"
 • вида и броя на поръчаните стоки
 • общата сума за стоките
 • стойността на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата
 • сроковете за доставка
 • наличността на стоките от Вашата поръчка
Непотвърдена от Вас (по различни причини) поръчка не се изпраща!!!
Ако направите поръчка на артикул/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока/и, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване.
За Ваше улеснение можете да попълните името и фамилията на Ваш представител, който ще получи доставката вместо Вас на посочения адрес.
За улеснение на доставката, моля посочвайте телефона на лицето, което ще получи пратката!
Ако Получателят откаже да получи пратката, отказът му се вписва в товарителницата или разносния лист и се подписва от Получателя. Отказът на Получателя да подпише се удостоверява от служител на куриерската компания.
 
Не се приемат поръчки при неправилно попълнени данни за получателя или поръчващият. Системата за обработка на поръчките и анализ на риска автоматично игнорира поръчките свързани с неяснота относно име и фамилия на получателя, телефон, град, адрес, доставка.
 
При получаване на пратката от куриер, получателят е длъжен да заплати цената на поръчката си на куриера (наложен платеж). При получаването е необходима лична карта!
Преди да приемете пратката се уверете, че пратката Ви не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н.
При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента преди да приемете пратката от куриера и в никакъв случай не заплащайте сумата на наложения платеж (ако има такъв).
При невъзможност да се свържете с нас, впишете в товарителницата причината за отказа да получите пратката.
Разходите по връщането на стоки закупени от онлайн магазин Ukrasi-baloni.com са за сметка на Клиента.
 
За поръчки, въпроси, препоръки, оплаквания и всичко, което Ви вълнува, може да използвате:
 • формата ни за контакти
 • тел. 0888541756/ 0887253985 A1 от 8.00 до 16.00 часа 
 • Ние с радост ще се отзовем!
След като поръчате стока(и) от онлайн магазин ukrasi-baloni.com , Вие попълвате формуляра за доставка, като към сумата за стоката Ви, ако тя е по-малка от 50 лв се начислява и съответната сума за доставка.
 
Общите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време и без предупреждение. Ukrasi-baloni.com не носи никаква отговорност, ако потребителя не се е запознал с последния вариант на Общите условия.
 
Платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) с адрес http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки може да изтеглите ТУК. 
За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между магазин Ukrasi-baloni.com и потребителя се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НАСТОЯЩИЯТ ИНТЕРНЕТ САЙТ ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА UKRASI-BALONI.COM, ОПИСАНИ ПОДРОБНО ПО-ДОЛУ. КЛИКАЙКИ (НАТИСКАЙКИ), КОЙТО И ДА Е БУТОН, ЛИНК, СНИМКА ИЛИ ОБЕКТ НА САЙТА UKRASI-BALONI.COM, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИНКА ЗА ПОСОЧЕНИТЕ ТУК "ОБЩИ УСЛОВИЯ", СЕ СЧИТА ЗА ДЕЙСТВИЕ ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ САЙТА, И ЧЕ ПОТРЕБИТЕЛЯТ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА. 

Сайтът ukrasi-baloni.com e собственост на Никинженеринг Фойерверк ООД

БЪЛГАРИЯ
гр. София
жк. Люлин 6 бл. 650
0887 25 39 85
ilia.stoyanov@yahoo.com
ЕИК 202592054 

Декорация и украса с балони UKRASI-BALONI.COM.

Парти магазин с голямо разнообразие и атрактивни цени - балони за сватбени тържества, рожденни дни, фирмени партита , абитуриентски бал, кръщенета и други, парти артикули - салфетки, чаши , чиний, надписи, флагчета и банери, свещи - цифри  за торта,свирки, пластмасови вилици , ножчета и лъжици, домина , маски , конфети, помпи,компресори,  сламки за балони, картонени кутий за торта, покани за рожден ден, сламки и други            

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН ПАРТИ МАГАЗИН UKRASI-BALONI.COM ЗА ДОСТАВКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Общите условия са съобразени със Закона за защита на потребителите (ЗЗП) и сайта https://kzp.bg/ на Комисия за защите на потребителите, както и с другите нормативни актове, действащи в Република България. Ако сте под 18 години, можете да използвате Ukrasi-baloni.com само с подходящо участие на родител или на стойник. 

ПРИ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ, НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ АДРЕС НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ     

При направена поръчка над 50 лв. Вие заплащате единствено стойността на артикулите, които сте     си избрали от онлайн магазин Ukrasi-baloni.com.    Поръчки в онлайн магазин UKRASI-BALONI.COM се приемат ДЕНОНОЩНО ЦЕЛОГОДИШНО. 

Всички посочени в интернет сайт Ukrasi-baloni.com цени са в български лева с включен ДДС. 

Доставките на балони и парти артикули по тази точка 1 се извършват само на територията на Република България.

Поръчки в онлайн магазин Ukrasi-baloni.com се приемат:     

 • Онлайн през сайта.
 • На тел. 0888541756, 0887253985 A1 - от 8.00 до 16.00 часа.
 • През формата ни за контакти 

Плащане на поръчките:

С наложен платеж (поръчката се заплаща на куриера при получаване)  

Към момента Ukrasi-baloni.com има сключени договори с куриерска фирма и ЕКОНТ.   

Стоките могат да бъдат доставени: „ДО АДРЕС” или „ДО ПОИСКВАНЕ”, в зависимост от Вашия избор. Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изричното писмено разрешение на Ukrasi-baloni.com. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали на други интернет сайтове или брошури е забранена, без изричното съгласие на автора. 

За да направите поръчка в Ukrasi-baloni.com не е необходима регистрация.   

Срокът на доставка е 3 работни дни, считано от следващият ден на този, в който сте направили поръчката.     Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни, освен в случаите, когато някои от посочените куриерски фирми не са обявили, че могат да обслужват клиенти и поръчки в тези дни.     ЗА ТАРИФАТА И СРОКОВЕТЕ НА ДОСТАВКА НА КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ моля, натиснете ТУК. 

В страницата на всяка стока представена в ukrasi-baloni.com са посочени:

 • Цена
 • Основни характеристики на стоката (Спецификации)
 • Допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта (Описание)
 • Снимкa на продукта. 

Ukrasi-baloni.com не носи отговорност:

 • за неточности в описанието на стоката не касаещи основните й характеристики
 • за неточна информация от производителя и не претендира за изчерпателност на предоставената информация       

За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Контакти” форма или имейл адрес на компанията.   

Ukrasi-baloni.com си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени: Свързани с публикуване на нови артикули, В описанията на самите артикули, Премахване на изчерпали се артикули, Промени в куриерските фирми за доставка, Промени в цените

Когато посетите Ukrasi-baloni.com или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път. Вие се съгласявате да комуникираме с Вас по електронен път. Ние ще общуваме с Вас чрез електронна поща или изпращане на събщения на страниците на Ukrasi-baloni.com. Вие се съгласявате, че всички договори, писма, известия и други съобщения, които ние Ви предоставяме по електронен път, съответстват на всички легални изисквания в Европейския съюз.    При допуснати технически грешки в сайта Ukrasi-baloni.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи никакво обезщетение на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.    За потвърждаване на поръчката Ви, наш служител ще се свърже с Вас на телефона, който сте посочили.

Вие трябва да потвърдите:     

 • вашите данни (име, фамилия, телефон, град, адрес)       
 • вида на доставката "до адрес" или "до поискване"     
 • вида и броя на поръчаните стоки     
 • общата сума за стоките     
 • стойността на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата сроковете за доставка     
 • наличността на стоките от Вашата поръчка       

Непотвърдена от Вас (по различни причини) поръчка не се изпраща!!!    

Ако направите поръчка на артикул/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока/и, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване. 

За Ваше улеснение можете да попълните името и фамилията на Ваш представител, който ще получи доставката вместо Вас на посочения адрес.   

За улеснение на доставката, моля посочвайте телефона на лицето, което ще получи пратката! 

Ако Получателят откаже да получи пратката, отказът му се вписва в товарителницата или разносния лист и се подписва от Получателя. Отказът на Получателя да подпише се удостоверява от служител на куриерската компания.    Не се приемат поръчки при неправилно попълнени данни за получателя или поръчващият. Системата за обработка на поръчките и анализ на риска автоматично игнорира поръчките свързани с неяснота относно име и фамилия на получателя, телефон, град, адрес, доставка.   При получаване на пратката от куриер, получателят е длъжен да заплати цената на поръчката си на куриера (наложен платеж). При получаването е необходима лична карта!   

Преди да приемете пратката се уверете, че пратката Ви не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н.   

При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента преди да приемете пратката от куриера и в никакъв случай не заплащайте сумата на наложения платеж (ако има такъв).     

При невъзможност да се свържете с нас, впишете в товарителницата причината за отказа да получите пратката.    Разходите по връщането на стоки закупени от онлайн магазин Ukrasi-baloni.com са за сметка на Клиента. 

При отказ от поръчка изтеглете и използвайте формуляр за отказ от поръчка.

За поръчки, въпроси, препоръки, оплаквания и всичко, което Ви вълнува, може да използвате:     

 • формата ни за контакти
 • тел. 0888541756/ 0887253985 A1 от 8.00 до 16.00 часа      
 • Ние с радост ще се отзовем!   

След като поръчате стока(и) от онлайн магазин ukrasi-baloni.com , Вие попълвате формуляра за доставка, като към сумата за стоката Ви, ако тя е по-малка от 50 лв се начислява и съответната сума за доставка. 

Общите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време и без предупреждение. Ukrasi-baloni.com не носи никаква отговорност, ако потребителя не се е запознал с последния вариант на Общите условия. 

Платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) с адрес http://ec.europa.eu/consumers/odr/

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между магазин Ukrasi-baloni.com и потребителя се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Меню {{ $store.getters.cartItems.length }}